Skrubtudse

Skrubtudsens kvækken har været hørt ved Bagermosen.
Her ses Skrubtudsen på land.
Om natten kvækker hannen.
Æggene udvikler sig til haletudser i løbet af 1-2 uger.
Haletudsen lever af dafnier og andre smådyr. I løbet af et par uger
vokser bagbenene frem og snart ses også forbenene.
Skrubtudsen er udbredt i Danmark. Den er set få gange på Fejø.